Dinsdag 23 april: 4e editie Open Coffee Regionaal in Evenementenhal Venray

Op dinsdag 23 april vindt de vierde editie plaats van Open Coffee Regionaal. Deze speciale Open Coffee is een initiatief van Open Coffee Venray en Open Coffee Horst a/d Maas in samenwerking met Evenementhal Venray

De bijeenkomst van 23 april is mogelijk gemaakt door Ondernemers Vakdagen, dé B2B netwerkbeurs voor Limburg en Oost-Brabant die op 8, 9 en 10 oktober plaatsvindt in Evenementenhal Venray. Alle Open Coffees uit de wijde regio worden uitgenodigd om te komen netwerken.

Tijdens de komende Open Coffee Regionaal verwelkomen we een bijzondere spreker welke is aangesloten bij de “Speakers Academy”!

Focus op BusinessEr wordt een lezing gegeven door de ondernemer van het jaar 2004; de heer Paul van Montfoort van “Focus op Business”.

De lezing “Kansen in de nieuwe wereld” is een antwoord op het boek van de heer Cor Molenaar: “Het einde van winkels?” Met de onbegrensde mogelijkheden van het internet en de gevolgen daarvoor voor het MKB schudt de heer Van Montfoort ondernemers wakker en geeft stof tot nadenken voor de kansen die zich op dit moment aandienen!

Graag zien we jullie dan!
Groeten van de organisatie

Open Coffee Regionaal
Dinsdag 23 april
09:00 – 11:00 uur
Evenementenhal
De Voorde 30, Venray

Toegang en koffie gratis, mogelijk gemaakt door Ondernemers Vakdagen.
Meer info over deze beurs? Klik hier.

Let op!
Hiermee vervalt de Open Coffee Horst a/d Maas van April.
Wij houden jullie op de hoogte van het programma in mei!

Doordat LinkedIn vanaf 26 november j.l. de LinkedIn Events App heeft opgheven, zouden we het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.

Share this Post!

About the Author : Ed Reijnders


0 Comment

Related post