Dinsdag 29 oktober OC Horst thema: Haal meer uit je bedrijf! door Bart Lemmen van Claassen, Moolenbeek & Partners

Werkt u overwegend IN uw bedrijf of AAN uw bedrijf? Beiden zijn uiteraard van belang.

Haal Meer Uit Je BedrijfHet valt echter op dat veel ondernemers zich beperken tot het werken IN hun bedrijf. Dit terwijl het, juist in deze tijd, van groot belang is om regelmatig AAN je bedrijf te werken. Doe je dat niet dat is de kans groot dat de waan van de dag regeert. Het blijft lastig om de kansen en mogelijkheden die voorbij komen op waarde te toetsen en te benutten. Maar wat zou het u opleveren als u dit wel beter kan?

Herken je dit en ben je benieuwd hoe je juist AAN je bedrijf kan werken…? Wij hebben een interessante mogelijkheid ontwikkeld die ervoor zorgt dat je werkelijk aan je bedrijf gaat werken. Nieuwsgierig…

De basis voor elk bedrijf is weten wat je bedrijf aan toegevoegde waarde levert. Veel ondernemers, of ze nou creatief, vakgericht, innovatief of commercieel ingesteld zijn, zien op tegen het maken van een ondernemingsplan of businessplan. Het lijkt zover af te staan van de praktijk. Maar het is juist de mogelijkheid om je te onttrekken aan de waan van alledag en werkelijk invulling te geven aan de ontwikkeling van je bedrijf (bestaand of nieuw).

Voor wie is dit interessant:
Voor alle ondernemers van starters tot bestaande bedrijven die structureel aan hun bedrijf willen werken om er meer uit te halen.

“Winnaars hebben een plan, verliezers excuses”

Claassen, Moolenbeek en Partners
Datum: Dinsdag 29 oktober 2013 om 8.45 u.
Locatie: Parkhotel Horst
Spreker: CM&P, Bart Lemmen (06-31045337)

Graag zien we jullie dan!

OCHorst.nlWe zouden het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.
(niet verplicht, maar wel handig om te zien wie er allemaal komen)

Ook super als je het bericht wilt delen!

Share this Post!

About the Author : Ed Reijnders


1 Comment
  1. Piet Bruisten 18/10/2013 at 14:05

    Ik heb de OC geagendeerd.

Comments are closed.

Related post