Feest: woensdag 20 nov. 19:30u. 3 jaar succesvolle OC Horst in het Parkhotel met gratis workshop netwerken door Antieris MOB Academy!

3 jaar OC HorstDit feest vieren we graag met jou! Juist jij als trouwe bezoeker van OC Horst hebt 3 jaar succesvolle bijeenkomsten mogelijk gemaakt. Daarvoor willen wij jou in samenwerking met Antieris MOB Academy op deze avond bedanken middels een echte workshop netwerken!

Niet alleen tips en adviezen zoals we van onze inspirerende themas gewend zijn. We gaan ditmaal ook echt actief aan de slag. In een avondvullend programma zullen Marcel en Petra Notermans, twee enthousiaste ondernemers, je leren uit je comfortzone te komen en tegelijkertijd jezelf te blijven. Zij zullen op humoristische wijze laten zien hoe netwerken behoord te zijn.

Dit bijzonder inspirerende feest ter gelegenheid van het drie jarig bestaan van de Open Coffee Horst zal worden gehouden op woensdag 20 november. De workshop start exact om 19.30 dus kom op tijd.

De eerste koffie wordt gesponsord door onze thuisbasis Het Parkhotel, overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Mocht je op welke wijze dan ook van mening zijn een positieve bijdrage te kunnen leveren aan dit feest neem dan contact met ons op.

Aanmelden hoeft niet maar het is wel fijn als je aangeeft dat je komt.

(de Open Coffee van di. 26 nov. komt hiermee te vervallen…)

 

Share this Post!

About the Author : Ed Reijnders


4 Comments
 1. Hugo Lumens 08/11/2013 at 07:41

  Hartstikke goed idee, deze workshop, ik ben graag van de partij op dit feest.

 2. Rianne Onckels 13/11/2013 at 11:50

  Wat leuk! Ik ben graag van de partij!

 3. Jan Manders 15/11/2013 at 13:25

  Ik kom vooralsnog als werkzoekende (heb nog een baan maar wil/moet overstappen). Daarnaast ben ik actief op fotogebied (zie website). Dat wil ik ook uitbreiden.

 4. Martha Gommans 20/11/2013 at 12:25

  Ik ben erbij vanavond. Ik ben benieuwd wat de avond brengt.

Comments are closed.

Related post