Dinsdag 11 februari Open Coffee Horst – SPECIAAL voor WERKZOEKENDEN!

Thema: Personal Branding door Rianne Onckels en Frank de Beer van Flexian Group.

Waarom worden sommige mensen vaker gevraagd dan andere? Waarom krijgt de ene werknemer de leukere, interessantere opdrachten dan zijn/haar collega? Waarom wordt de ene sollicitant wel uitgenodigd voor een gesprek en de andere niet? Vragen die de consultants van Flexian vaak mogen beantwoorden.

In een wereld waarin vanzelfsprekendheden en zekerheden wegvallen, de arbeidsmarkt dynamisch en onvoorspelbaar wordt, en vakkennis in een hoog tempo veroudert, moet je als werknemer steeds meer initiatief nemen om je eigen ‘employability’ te waarborgen. De vraag naar onderscheid, authenticiteit en ‘meer dan gewoon zijn’, gaat de boventoon voeren in deze veranderde wereld.

Personal Branding helpt je bij het vinden van de juiste baan! Maar zorgt er ook voor dat jij gevonden wordt!
Personal branding is jezelf als merk presenteren aan anderen. Waarbij je positieve beelden en associaties bij de ander oproept. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en unieke ervaring om je te onderscheiden van anderen. Je laat de (potentiële) werkgever zien wie je bent en waar je voor staat.

Waarom personal branding?
Door jezelf als duidelijk merk aan te bieden creëer je je eigen markt en je eigen mogelijkheden. Wij willen graag dat je trots bent op wat jij te bieden hebt als mens en als werkzoekende en dat je communicatie-uitingen jouw toegevoegde waarde voor anderen op een wervende manier gaan ondersteunen. Met onze ervaring kunnen wij jou helpen om in beeld te brengen waar jouw grootste kracht en focus ligt en hoe je dit communiceert naar jouw doelgroep: zodat jij in beeld bent als er mooie banen te vergeven zijn.

Voor wie is dit interessant:
Voor alle werkzoekenden van starters tot ervaren professionals die aan hun eigen “Personal Brand” willen werken om zodoende die nieuwe baan te veroveren.

Datum: Dinsdag 11 februari om 8.45 uur.
Locatie: Parkhotel Horst
Spreker: Flexian Group, Rianne Onckels (06-44197738) en Frank de Beer (06-48636403)

Graag zien we jullie dan!

We zouden het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.
(niet verplicht, maar wel handig om te zien wie er allemaal komen)

Share this Post!

About the Author : Ed Reijnders


0 Comment

Related post