Di. 10 juni 09:00u. Open Coffee Regionaal in Evenementenhal Venray

Op dinsdag 10 juni a.s. strijkt Open Coffee Regionaal weer neer in Evenementenhal Venray. Het belooft een bijzondere editie te worden met een presentatie van startup Watchcomm uit Sevenum. De opening van het event wordt verzorgd door Hans Gilissen, burgemeester van Venray.

Het initiatief Open Coffee Regionaal is in 2011 ontstaan door een samenwerking tussen de Open Coffees van Venray, Horst aan de Maas en beurs-en evenementenlocatie Evenementenhal Venray. Tijdens deze interactieve netwerkbijeenkomst worden de bezoekers van Open Coffees uit heel Noord- en Midden Limburg en Oost-Brabant uitgenodigd om te komen netwerken. Alle andere ondernemers zijn natuurlijk ook welkom.
Doelstelling; verbinden en versterken van regionale samenwerking.

Tijdens de bijeenkomst op 10 juni zal Watchcomm, dat pas sinds janurari 2014 actief is, alles vertellen over haar dienstverlening, een innovatieve manier van narrowcasting.

Oprichters Geert Philipsen en Robert Bax nemen u vol passie mee in de wereld van ‘Incompany Narrowcasting’. Met hun oplossing kunnen organisaties op een betaalbare en eenvoudige manier hun medewerkers slim en vernieuwend informeren via narrowcasting. Meer info over Watchcomm vindt u op watchcomm.nl

Uiteraard is er tijdens Open Coffee Regionaal meer dan voldoende tijd om te netwerken.
De ochtend start om 09:00 uur en duurt tot 11:00 uur.
Toegang en koffie is gratis.
Locatie: Evenementenhal Venray, de Voorde 30 in Venray.

 

Mededeling volgende OC Horst:
Wij van Open Coffee Horst a/d Maas luiden na deze regionale Open Coffee alvast de vakantie in en houden géén OC op 24 juni. We zien jullie graag weer in het Parkhotel op dinsdag 26 augustus!

 

Share this Post!

About the Author : Ed Reijnders


0 Comment

Related post