Di. 30 september OC Horst met thema: Gefeliciteerd! U bent de beste ondernemer van… door Steffie Hoeijmakers van mi68

In elke gemeente worden ze uitgereikt. Ondernemersprijzen. Voor de beste onderneming, de beste starter, de beste zakenvrouw, de beste supermarkt en ga zo maar door. Stelt zo’n prijs nog iets voor? Levert het iets op? Moet je aan een verkiezing mee willen doen? Het antwoord is ja!

Want een ding is zeker: je staat in de belangstelling als je genomineerd wordt voor een prijs. Je hebt de kans jezelf en je bedrijf te presenteren aan een groter publiek. Het is een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten en in contact te komen met potentiële klanten. Een kans om iedereen te laten zien waar jij goed in bent. Om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten. En het mooiste is: iedereen komt in aanmerking voor een prijs!
www.mi68.nl

Steffie Hoeijmakers is eigenaar van mi68 marketing communicatie strategen. Ze vertelt in deze presentatie hoe je de positionering van jezelf en je bedrijf kunt versterken door mee te dingen naar een prijs. Zelf is Steffie winnaar van de Young Professional of the Year Award 2014 en organiseert zij de verkiezing Zakenvrouw Noord-Limburg.

Steffie Hoeijmakers MA

Datum: Dinsdag 30 september 2014 om 8.45 uur.
Locatie: Parkhotel Horst, Tienrayseweg 2, 5961 NL in Horst
Spreker: Steffie Hoeijmakers van mi68

Graag zien we jullie dan!
Rianne & Ed

We zouden het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.
(niet verplicht, maar wel handig om te zien wie er allemaal komen)

 

Share this Post!

About the Author : Ed Reijnders


0 Comment

Related post