Di. 28 oktober 8:45 OC Horst met thema: Samen kansen benutten en nieuwe diensten ontwikkelen door Rob Pijpers van Services Valley

We leven in een tijdperk van razendsnelle technologische ontwikkelingen.
De ene na de andere succesvolle startup schiet uit de grond en wordt vervolgens voor vele miljoenen of zelfs miljarden euro’s door een groot concern overgenomen.
Tegelijkertijd zien grote concerns dat hun paradepaardjes van vroeger, een dalende afzet kennen. Services Valley gelooft in de samenwerking tussen startups, die wars van regels en structuren, innovatieve diensten uitvinden en de grote concerns, die bogen op veel kennis en ervaring en op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve diensten om leidend te blijven in de markt.

Daartoe is een omgeving gecreëerd, waar startups begeleiding krijgen in de ontwikkeling van hun idee, door het aanbieden van het zogeheten PADSI ontwikkelprogramma. Startups krijgen coaching, netwerk, werkplek en financiering aangeboden om hun idee werkelijkheid te kunnen maken en succesvol naar de markt te kunnen brengen. Services Valley doet dit specifiek voor de domeinen informatie en communicatiediensten, gezien de intensieve samenwerking met Oce-Canon, een concern dat in een neergaande markt van printvolumes en camera’s op zoek is naar innovaties waarmee men leidend kan blijven.
Rob Pijpers is business developer bij Services Valley en zal vertellen over de kansen die samenwerking biedt, zowel voor startups als voor grote concerns. Hij zal ook enkele voorbeelden aanhalen van succesvolle startups en startups met veel potentie, die in het PADSI-programma deelnemen. Na afloop heeft u nieuwe inspiratie en inzichten verkregen die u kansen bieden voor de toekomst.

 

Datum: Dinsdag 28 oktober 2014 om 8.45 uur.
Locatie: Parkhotel Horst, Tienrayseweg 2, 5961 NL in Horst
Spreker: Rob Pijpers van Services Valley

Graag zien we jullie dan!
Rianne & Ed

We zouden het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.
(niet verplicht, maar wel handig om te zien wie er allemaal komen)

Share this Post!

About the Author : Ed Reijnders


1 Comment
  1. Peter Vullings 27/10/2014 at 19:24

    ben helaas verhinderd

Comments are closed.

Related post

Spring naar toolbar