Open Coffee Venray

Vanaf januari  2015 organiseren Edwin Hermans,  Jacques Lemmen en Nicky Vievermans Open Coffee Venray. Open Coffee Venray is een laagdrempelig en vrijblijvende netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen in Venray en omstreken. Iedere 2 e dinsdag van de maand treffen wij elkaar vanaf half 9 tot 10.15 uur in het Asteria Hotel in Venray. Ontmoeten, een kopje koffie drinken en (nieuwe) energie krijgen staan hierbij centraal.  Morgenvroeg (dinsdag 9 december) presenteren wij onze nieuwe plannen. Wil jij in contact komen met  andere ondernemende mensen in Venray? Kom dan eens kijken of het bij je past en ervaar of Open Cofee Venray ook voor jou van toegevoegde waarde kan zijn.

 

U bent van harte welkom!

OC Venray

Nicky Vievermans,                          Edwin Hermans,                          Jacques Lemmen

 

 

Share this Post!

About the Author : OC Met


0 Comment

Related post