Toeval bestaat niet!

Soms vallen dingen in je werk of je leven zo mooi samen dat het geen toeval lijkt te zijn. Zo ook m.b.t. het organiseren van de in december aangekondigde Open Coffee Extra. Op één dag stelt Rianne Onckels van de Open Coffee Horst ons (organisatoren van de Open Cofee Venray) de vraag of we het leuk vinden om samen een Regionale Open Coffee te organiseren. Wij hebben net diezelfde dag gekeken naar een leuk idee om de Open Coffee Extra vorm te gaan geven. Een en een is twee! Vervolgens verbinden we het kersverse idee met een vraag aan onze gastheer (Jacco Nabuurs van het Asteria Hotel in Venray) en valt de opening van hun prachtige nieuwe zaal gelijk met ons voorstel om “zo eind april iets te gaan doen”. Dat biedt mooie kansen!! Twee en een is drie; kat in het bakkie! Ook dit jaar dus weer een Regionale Open Coffee.

Een afspraak is zo gemaakt en snel gaan we met elkaar aan tafel om interessante ideeën met elkaar uit te wisselen. Zes verschillende mensen bij elkaar die met veel energie en enthousiasme flink aan het brainstormen slaan; het blijft een simpele én doeltreffende manier om veel ideeën boven te krijgen en snelle eerste stappen te zetten. Wat we gaan doen? Dat verklappen we nog niet. Het doel? In een informele netwerkbijeenkomst onder het genot van een kopje koffie Ondernemend Venray in beweging krijgen. Het onderwerp houden we nog even geheim. Maar dat het interessant én leuk wordt weten we zeker!!

We houden u de komende weken op de hoogte; noteert u WEL alvast dinsdag 21 april in uw agenda? Aanvang 8.45 uur. Wij doen ons best er een interessante ochtend van te maken waar u beslist bij wilt zijn!

Namens de Organisatoren van Open Coffee Horst-aan-de Maas en Venray

 

Tijdens onze eerste bijeenkomst kregen we een rondleiding in de nieuw zaal. 

gallery

Share this Post!

About the Author : OC Met


0 Comment

Related post