Terugblik Regionale Open Coffee “Room to move”

Afgelopen dinsdag vond al weer de 6e editie plaats van de Regionale Open Coffee. De organisatoren van Open Coffee Horst aan de Maas en Open Coffee Venray hadden de handen in elkaar geslagen om er weer een succesvolle netwerkbijeenkomst van te maken. 

In de spiksplinternieuwe feestzaal van het Hotel Asteria in Venray kreeg Frans Bosch van Takkenwerk (trainer en theaterman) de zaal met ondernemers, inclusief het voltallige college van B & W van Venray volop in beweging. De aftrap van burgemeester Hans Gillissen, die op ongedwongen wijze samen met Frans in gesprek ging over het thema “Venray beweegt” zorgde voor een mooie verbinding met het thema van deze ochtend en met het publiek. Met zijn positief kritische vragen, die Frans combineerde met een stukje humor, bewustwording en verbinding was Frans deze ochtend in staat om alle aanwezigen letterlijk en figuurlijk te laten bewegen en aan het denken te zetten. Het nieuwe netwerken op zijn best! 

De organisatie van de Regionale Open Coffee inclusief Jaco Nabuurs en Hans van der Sterren van Asteria.

De organisatie van de Regionale Open Coffee inclusief Jaco Nabuurs en Hans van de Sterren van Asteria.

Dit nieuwe netwerken sluit aan bij wat de organisatoren van beide Open Coffees bewerkstelligen; laagdrempelig met elkaar in verbinding komen, elkaar verder helpen, soms ook samenwerkingsvormen aan gaan, elkaar aanbevelen, enz. enz. Het zijn de centrale thema’s die maandelijks onder het genot van een kopje koffie voorbij komen. Het gastvrije Hotel Asteria (Venray) en het Parkhotel (Horst) ondersteunen iedere maand dit initiatief en zetten hun deuren open om de Open Coffees te kunnen realiseren. Het samenvallen van deze Regionale Open Coffee en de oplevering van de nieuwe feestzaal van het Hotel Asteria maakte afgelopen dinsdag dat ondernemend Venray letterlijk en figuurlijk mocht proeven van deze fantastisch nieuwe zaal. In een prachtige ambiance, met de nieuwste audio en video snufjes voor handen mocht ondernemend Venray met deze feestzaal kennismaken. Muziek, beeld, een hapje, een drankje; alles was tip top door het Astaria verzorgd. Een leuke naamwedstrijd (“Wie verzint de leukste naam voor de nieuwe feestzaal van het Asteria Hotel?”) werd aan deze ochtend gekoppeld. De prijs, een dinershow voor twee personen ter waarde van € 129,- ligt in het vooruitzicht voor diegene die een originele en passende naam weet te bedenken. U kunt nog mee dingen naar deze mooie prijs via de facebookpagina van Hotel Restaurant Asteria Venray!

Al met al een geslaagde netwerkochtend waar de organisatoren van de Open Coffees van Horst en Venray maar zéker ook het Asteria Hotel trots op mogen terugkijken!

 

Bekijk de foto's en videoimpressie van Elf Graden op onze Facebookpagina <

 

Share this Post!

About the Author : OC Met


0 Comment

Related post