TOEVAL BESTAAT NIET! [Di. 21 april 8.45 u. Open Coffee Regionaal]

Soms vallen dingen in je werk of je leven zo mooi samen dat het geen toeval lijkt te zijn.
Op één dag heb ik (Rianne Onckels) aan de organisatoren van de Open Cofee Venray) de vraag gesteld of zij het leuk vinden om opnieuw gezamenlijk een Regionale Open Coffee te organiseren. Het toeval is dat zij (organisatoren Open Coffee Venray) net bezig waren met het regelen van de Open Coffee Extra. Het idee voor een Regionale Open Coffee werd dan ook met enthousiasme ontvangen. Een en een is namelijk twee!

Vervolgens verbinden we het kersverse idee aan de opening van de prachtige nieuwe zaal van Hotel Asteria. Dat biedt mooie kansen!!

Een afspraak is zo gemaakt en snel gaan we met elkaar aan tafel om interessante ideeën met elkaar uit te wisselen. Zes verschillende mensen bij elkaar die met veel energie en enthousiasme flink aan het brainstormen slaan; het blijft een simpele én doeltreffende manier om veel ideeën boven te krijgen en snelle eerste stappen te zetten. Wat we gaan doen? Dat verklappen we nog niet. Het doel? In een informele netwerkbijeenkomst onder het genot van een kopje koffie Ondernemend Venray en Horst in beweging krijgen. Het onderwerp houden we nog even geheim. Maar dat het interessant én leuk wordt weten we zeker!!

We houden u de komende weken op de hoogte; noteert u WEL alvast dinsdag 21 april – Regionale Open Coffee in uw agenda? Aanvang 8.45 uur. Wij doen ons best er een interessante ochtend van te maken waar u beslist bij wilt zijn!

Datum: Dinsdag 21 april 2015 om 8.45 uur.
Locatie: Hotel Asteria, Maasheseweg 80A, 5804 AD Venray
Sponsoren: …

Graag zien we jullie dan!
Namens de Organisatoren van Open Coffee Horst-aan-de Maas en Venray

We zouden het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.
Niet verplicht, maar wel handig om te zien wie er allemaal komen en het vergroot je online zichtbaarheid ;-)

LET OP: hiermee vervalt tevens de open coffee horst op di. 28 april!

 

Share this Post!

About the Author : Ed Reijnders


0 Comment

Related post