Nieuwe naam na samenvoeging Horst & Venray: Open Coffee Met…

De samenvoeging tussen Open Coffee Horst en Open Coffee Venray is vanaf deze week een feit! De eerste Open Coffee staat in het teken van Crowdfunding.

De fusie vroeg natuurlijk om een nieuwe naam. Die is er gekomen! Vanaf a.s. dinsdag 20 oktober zal iedere derde dinsdag van de maand “Open Coffee Met…” in Horst plaatsvinden. Het Parkhotel in Horst wordt vanaf dat moment het vaste “thuishonk”. Bij deze eerste versie onder de nieuwe naam zal Stephan Keijzers, van Keijzerstaete finance & leasing, te gast zijn. Hij geeft een presentatie over crowdfunding, een alternatieve financiering.

IMG_1100De organisatoren heten iedereen die Open Coffee Horst en Venray een warm hart toedragen welkom en bedanken het Asteria Hotel in Venray voor hun jarenlange gastvrije houding.

Waarom een fusie?  De voordelen op een rijtje: beste van beiden, grotere opkomst, meer (organisatorische) mogelijkheden en Parkhotel een super mooie gemakkelijk bereikbare locatie.

Naast het netwerken waren de sterke activiteiten van Open Coffee Venray: de Open Coffee Mok (visitekaartje) waarmee je een interview kunt winnen (bedrijf achter het visitekaartje) en de Open Coffee Corner (waarin iedere ondernemer een vraag kan stellen aan de deelnemers).

Bij de Open Coffee Horst was het sterke punt naast het netwerken en koffiedrinken de maandelijkse gastspreker.

Door de samensmelting pakken we dus de goede dingen van beide! Daarnaast voegen we nog een extra element toe. De feiten nog even op een rijtje:

  • Vanaf 20 oktober vaste locatie  in het Parkhotel
  • We gaan werken met een Jaarkalender.
  • Iedere 3e dinsdag van de maand
  • We voegen alle onderdelen samen
  • Nieuw onderdeel; Open Coffee bij een bedrijf uit de regio.

Ondernemers en ondernemende professionals zijn op dinsdag 20 oktober allen van harte welkom in het Parkhotel in Horst! 

Share this Post!

About the Author : OC Met


0 Comment

Related post