Op de koffie bij: Kitty Gossens

Dit keer een interview met een oude collega van mij; Kitty Gossens werkzaam bij  Adecco Personeelsdiensten in Venray.

Adecco Group Nederland is de grootste full service HR partner ter wereld. Met vestigingen in het hele land is Venray een bekende speler in de regio.

Kitty werkt op deze vestiging (samen met twee collega’s) als  sales consultant  in het salesteam. Kitty verzorgt samen met Désirée van Helmond de plaatsen in de regio Bergen, Boxmeer en Venray. Dorinda Hoyer neemt de plaatsen in de regio Cuijk, Gennep, Grave, Groesbeek, Mook en Middelaar, Mill en Sint Hubert  voor haar rekening.

Kitty Gossens AdeccoDe spreuk “ denken dat het weet gooit de deur dicht” heeft me de afgelopen weken al vaker op scherp gezet. Zo ook in dit interview . Ik ervaar namelijk hoe lastig het is om fris te luisteren als je iemand al zo lang (meer als 25 jaar!) kent.

Onze jarenlange samenwerking, alle overeenkomsten, alle kennis die je hebt gedeeld, de gezamenlijk verhalen; enerzijds zijn ze zo enorm leuk. Anderzijds maken ze dat je af en toe bij het eerste woord al denkt te weten wat de ander gaat zeggen. Soms is dat zo. Soms ook helemaal niet!

Dus zet ik mijzelf op scherp om opnieuw te luisteren.  En zo luister ik naar Kitty Gossens waarvan ik als collega al wist dat zij als piepjong  meisje ooit begon bij Keser; een van de bekendste uitzendbureaus in Venray. Hier startte zij als intercedente en leerde zij het  vak. In het begin nog heel basaal met een bak met kaarten en hele directe lijntjes met klanten die dagelijks belde met een planning waarbij iedereen meteen in de teugels ging om de planning rond te krijgen. Drukke maar ook leuke tijden! Inmiddels is Adecco na diverse fusies en overnames volop geautomatiseerd, gedigitaliseerd en zeer professioneel geworden. Alles draait echter nog steeds om de kandidaat én de relatie . Kitty zelf heeft in deze beweging heel veel verschillende dingen gedaan; vestigingsassistente, inhouse projectcoördinator, werving en selectie specialist; ze heeft het allemaal mogen meemaken. Kenmerkend voor haar houding  was dat zij  iedere verandering positief benaderde.  Er op vertrouwen dat het goed komt en dat je er altijd wijzer van wordt! Om zich zo samen met haar werkgever mee door te ontwikkelen; learning bij doing heet dat nu!

Enthousiast vertelt Kitty in ons gesprek over haar huidige nieuwe functie en de gewijzigde koers die Adecco Venray vorig jaar is ingeslagen. Vanuit interne sollicitatierondes hebben alle medewerkers in Venray en omliggende vestigingen mogen kiezen welke plek zij in de nieuwe structuur wilde innemen. Een structuur waar gekeken is naar je kwaliteiten, je passie en je drive om samen voor nog betere resultaten te zorgen.   Kitty heeft in die nieuwe structuur en het nieuwe werken waar Adecco voor koos de keuze gemaakt voor een functie in de buitendienst. Samen met een paar collega’s is zij als salesconsultant verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties om vanuit kennis en vertrouwen haar relaties precies dat te kunnen geven wat zijn nodig hebben. Kitty is blij met deze nieuwe baan. Hij past bij haar. Omdat zij hiermee meer dan ooit focus heeft. En juist deze focus geeft kracht.  

Samen met het grote regionale team ervaren collega’s, die allen in de nieuwe structuur ook voor de meest passende baan hebben gekozen zorgt deze differentiatie voor aanvullendheid. Daar waar de ene collega meer gericht is op het proces, de ander meer gericht is op de binnendienst en de ander weer meer op  sales, vullen alle collega’s elkaar  goed aan. Samen zorgt dit voor een plezierig en effectief werkklimaat. En dat is nou precies wat Adecco Venray zo sterk maakt!

Nieuwsgierig geworden naar Kitty, Adecco en haar werkwijze? Haar contactgegevens zijn:

Kitty Gossens, Adecco Venray
Gouden leeuwplein 3, Venray

Emailadres: kitty.gossens@adecco.nl

Share this Post!

About the Author : OC Met


0 Comment

Related post

Spring naar toolbar