Op koffie bij Petra Denen

Op de Open Coffee van juli vist een van de organisatoren het visitekaartje van Petra Denen uit de “Open coffee mok”. Dat betekent dat ik nog net voor de zomervakantie naar Groeningen rijd. Tot mijn verbazing kom ik uit naast het pand waar ik de week ervoor een open dag van mijn achterbuurman heb bijgewoond. Zo ben je nog nooit in Groeningen geweest, zo kom je er 2 keer in een week!

image009Petra woont heerlijk vrij buitenaf. Samen met haar man en twee kinderen combineert zij hier werk en gezin. Aan de gezellige keukentafel praten wij over Petra’s werk dat een behoorlijke overlap met mijn werk blijkt te hebben. Voldoende stof om over te praten dus!

Voordat Petra voor zichzelf is begonnen blijkt zij met name in de bouw te hebben gewerkt. Als P & O adviseur  en manager heeft zij daar ruime kennis en ervaring opgedaan, die nu goed van pas komen in haar zelfstandig ondernemerschap.

Als P & O adviseur en sparringpartner begeleidt zij individuen en organisaties  in persoonlijke ontwikkeling en/of organisatieontwikkeling. Communicatie en samenwerking staan centraal in haar werk.

Op haar site worden de 3 hoofdtakken van Petra haar werkveld helder en duidelijk weergegeven en word je als lezer meegenomen in deze apart omschreven onderdelen;

  1. Personeelsadvies dat vooral gericht is op het voorkomen van  frustratie rondom personeel Door met aandacht (samen) goed na te denken en zaken goed te regelen. Hierdoor komt helderheid, structuur en veel kennis in huis over alle wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. Het levert meer werkplezier voor zowel de ondernemer (organisatie) als de medewerker. Een flexibel P & O abonnement is hierbij een onderdeel van Petra haar  dienstverlening. In een soort van cafetariamodel biedt Petra bedrijven ondersteuning aan op maat. De klant kiest wat bij hem of haar past.
  2. Persoonlijke ontwikkelingstrajecten die vooral gericht zijn op het ontdekken van je persoonlijk missie/visie en je eigen unieke talenten. Weten waar je kracht ligt en hierop gaan sturen. Samen met Petra hier een plan van aanpak voor maken.    
  3. Organisatieontwikkeling waarbij Petra workshops en trainingen geeft op het gebied  van samenwerken, communicatie en persoonlijk leiderschap.

Wat kenmerkt Petra in haar werk? Wat mij persoonlijk opvalt is dat Petra vooral heel goed kan luisteren. Zij straalt een bepaalde rust en vriendelijkheid uit en is een al aandacht. Haar overtuiging dat stilstaan vaak een grote stap naar vooruitgang is en dat dit geïntegreerd is in haar werkwijze, sluit hier mooi bij aan. Niet alleen zeggen wat je doet, maar ook doen wat je zegt!  Bovendien valt mij haar oplossingsgerichtheid op. Als ik bij thuiskomst haar motto op de site ontdek (Denk in mogelijkheden) kan ik daarom maar een conclusie trekken; haar verhaal klopt al een bus.

Nieuwsgierig naar Petra? Bezoek dan  haar site op www.petradenen.nl. Hier vind je alles uitgebreid terug.

 

Samen met mijn expertise sta ik garant voor een succesvolle pragmatische en doelgerichte aanpak. Geen onnodig complexe en uitgebreide procedures. Zo simpel als kan, maar niet eenvoudiger dan dat. 

Share this Post!

About the Author : OC Met


0 Comment

Related post