“Open Coffee met….. Op Locatie” in ‘T Âld Paostketoeër in Venray.

Op dinsdag 16 februari vindt de eerste “Open Coffee met….. Op Locatie” plaats in ‘T Âld Paostketoeër in Venray.

Vanaf januari 2016 zijn de Open Coffee Venray en Horst samengevoegd. Samen hebben zij naast het maandelijks ontmoeten in het Park Hotel in Horst óók een aantal vernieuwende onderdelen toegevoegd. Een ervan is het “Open Coffee Met….Op Locatie”. Bij dit onderdeel ruilt de Open Coffee voor een ochtend haar vaste locatie (Park Hotel Horst) in voor een andere locatie bij een ondernemer in de regio. De ondernemer die op 16 februari de spits mag afbijten is Pascal Brons van ‘T Âld Paostketoeër in Venray.

Als kok van onder meer restaurant Aquarius, De Zwaan en eigenaar van cateringsbedrijf “Lekkur eten en meer” is Pascal Brons geen onbekende in de Venrayse horeca. Toen Pascal, na een uitstap in de logistieke sector, samen met zijn partner Rachel Deijkers het idee kreeg om iets nieuws in de Venrayse horeca neer te zetten, koste het even tijd om een juiste locatie te vinden. Die vonden ze uiteindelijk in het bijzondere authentieke oude postkantoor van Venray. En bijzonder is het! Een restaurant met de sfeer (en de prijzen) van een eetcafé waar je in twee aparte ruimtes sfeervol en gezellig kunt eten en/of een lekker kopje koffie kunt drinken. Naast een a la carte kaart heeft ‘T Âld Paostketoeër ook een aantrekkelijk geprijsd dagmenu, “eten wat de pot schaft” dat o.a. ideaal is voor o.a. alleenstaande, ondernemers die na werk lekker meteen aan tafel willen, of mensen die gewoon geen zin of tijd hebben om zelf te koken.

Bent u als ondernemer nieuwsgierig naar deze nieuwe aanwinst in het Venrayse? Kom dan ook op dinsdag 16 februari naar de Open Coffee Op Locatie in ‘T Âld Paostketoeër Paterstraat 1-3 in Venray. Die ochtend openen Pascal en Rachel gastvrij hun deuren en nemen zij u kort mee in hun ondernemersidee en een rondleiding. Vanaf half 9 staat de koffie klaar.

 

Share this Post!

About the Author : wpadmin


0 Comment

Related post

Spring naar toolbar