19 april: “Klanten boeien en binden: hoe doe je dat”?

Martijn Hulsen van onderzoeksbureau Toponderzoek, gevestigd in Horst, is op dinsdag 19 april de gastspreker tijdens de “Open Coffee Met …” in het Parkhotel in Horst. In zijn presentatie neemt Martijn je mee op een bevlogen reis door het land van data en onderzoek, maar nog veel belangrijker: hij wijst je vooral de weg naar (meer) klanten! Aan de hand van ogenschijnlijk simpele praktijkvoorbeelden, laat hij zien dat meten niet alleen weten is, maar dat er veel meer mogelijk is dan je zou denken… Laat je verrassen!

Naast deze korte pakkende presentatie is er uiteraard ook volop gelegenheid om samen met andere ondernemers gezellig en informeel te netwerken. Ondernemers uit de regio zijn van harte welkom vanaf  half 9.

Share this Post!

About the Author : wpadmin


0 Comment

Related post

Spring naar toolbar