Op de koffie bij: Martha Gommans

Op maandag 14 maart hab ik een afspraak met Martha Gommans van Marenergie natuurgeneeskunde.

Ik ontmoet Martha op de Dr. Kortmanweg in Venray, waar zij een praktijk aan huis heeft. Dit blijkt niet zo maar een huis maar een prachtig grijsblauw Fins huis. In de houtkachel brandt een lekker knapperend vuurtje dat het gevoel van warmte en behaaglijkheid in Martha haar praktijkruimte versterkt.

Martha vertelt in ons gesprek kort dat zij een achtergrond in de zorg heeft. Als activiteitenbegeleidster hield de vraag “of de zorg ook anders kon?” haar geruime tijd bezig. Toen Martha een HBO studie medische basiskennis en natuurgeneeskunde ging studeren ging het balletje de andere kant op rollen en vond zij antwoorden op haar vragen. Dit resulteerde uiteindelijk in een eigen praktijk waar Martha nu al jarenlang met veel plezier vorm geeft aan haar zelfstandig ondernemerschap. Vanuit haar praktijk geeft zij andere antwoorden op diverse zorgvragen, waarbij zij vooral op zoek gaat naar oplossingen die vanuit het zelfherstellende vermogen van ons lichaam worden aangeboord. Martha ondersteunt dit proces vanuit verschillende invalshoeken.

In ons gesprek valt het me op dat Martha enerzijds veel vanuit haar intuïtie doet, anderzijds ook goed medisch onderlegd is. Zij weet waar zij over praat. In haar communicatie maakt zij steeds de verbinding tussen haar intuïtie en haar kennis en ervaring. Een voorbeeld om duidelijk te maken wat ik hier mee bedoel is dat Martha o.a. werkt met Asyra. Dit is zeer geavanceerde, flexibele en gebruikersvriendelijke bio-energetisch testapparatuur. Met dit apparaat kun je een heel uitgebreid scala aan testen maken waarmee je snel en efficiënt inzicht verkrijgt over de energetische gesteldheid van je organen, wervels, gebit, gevoeligheid voor voedsel, reacties op gifstoffen, emotionele aandachtspunten en andere blokkeringen. Ik mag kort een test onder gaan met dit apparaat. Martha legt hierbij uit hoe het lichaam werkt en waar de verbinding gemaakt wordt. Daarnaast vertelt zij wat zij allemaal aan oplossingen kan bieden. De hoofdlijn hierbij is dat Martha je bewust maakt van je energetische blokkades en dat zij weet hoe je deze kan opheffen. M.b.v. homeopathie, voedingsleer, coaching, enz. enz. biedt Martha haar cliënten een breed scala van mogelijkheden gericht op bewustwording en meer balans in je leven.

En wat betekent dat nou voor mij? Uit de test komen een paar zaken uit waaronder een blokkade in mijn linkerbovenbeen. In de eerste instantie ben ik verbaasd en herken ik dit niet. Tot dat ik in mijn auto stap en ik me ineens bewust wordt van de opgelopen blessure deze week in mijn bovenbeen. Het resultaat van een week veel te intensief bewegen…….En ja het klopt. Dat manifesteerde zich in mijn linkerbovenbeen (dat ik weer voel als ik in mijn auto stap). Een slim apparaatje, dat is een ding dat zeker is. Nu kijken of het snel weg gaat. Zo niet? Dan weet ik nu bij wie ik zijn moet!

Ervaar jij ook een disbalans? Benieuwd naar de onderliggende oorzaak? Op de site van Martha (marenergienatuurgeneeskunde.nl) vind je alle informatie uitgebreid terug!

Share this Post!

About the Author : wpadmin


0 Comment

Related post