19 juli Open Coffee met spreker over coöperatieve duurzame energie

Op 19 juli 2016 om 8:30 uur is er weer een Open Coffee Met … in het Parkhotel in Horst. ’s Morgens vroeg vrijblijvend netwerken onder het genot van een kop koffie.

TomasDeze Open Coffee zal naast het netwerken in het teken staan van duurzame en lokaal opgewekte energie. Tomas Mathijsen van Virida (Engineering Energy * Bio Based Economy) zal hierover een presentatie geven. Duurzame energie projecten zijn steeds vaker initiatieven van MKB-ers of particulieren.  Een van de projecten waarvan hij een drijvende kracht is, is de Coöperatie ZZON Gouden Leeuw Venray. Particulieren in Venray die zonnepanelen niet op het eigen dak kunnen/willen plaatsen kunnen investeren in zonnepanelen op het dak van de nieuwe Albert Heijn winkel in Venray. Deze vorm van coöperatieve duurzame energie zal centraal staan in de presentatie.

Naast deze interessante presentatie is er natuurlijk ook de mogelijkheid om volop te netwerken. Wij hopen U van harte welkom te kunnen heten op deze Open Coffee Met… In augustus zal er geen bijeenkomst worden georganiseerd.

Share this Post!

About the Author : wpadmin


0 Comment

Related post

Spring naar toolbar