Terugblik op Regionale Open Coffee 21 juni

De regionale Open Coffee van 21 juni was een groot succes. Tijdens de morgen in het Pannenkoekhuis de Perdstal hebben zo’n 70 bezoekers kennis kunnen nemen van de plannen rondom Vlakwater en met diverse andere unieke en inspirerende initiatieven in Venray. De ochtend werd georganiseerd samen met Venray in Dialoog en Gave Dingen Doen Noord-Limburg. Elk doen zij op eigen wijze een poging om met elkaar in contact te komen en te blijven. Tijdens de verschillende sessies zijn de bezoekers met een tiental dromen aan de slag gegaan. Een creatieve en inspireerde morgen waar na diverse sessies de dromers aan het einde adviezen kregen om de droom te verwezenlijken of verder uit te werken. Bezoekers waren aangenaam verrast door alle inspiratie en energie die de sessies teweeg brachten. Open Coffee Met.. kijkt terug op een meer dan geslaagd evenement.

Alle bezoekers van harte bedankt voor de inspiratie en energie. Wij kijken in ieder geval terug op een meer dan geslaagd evenement en bedanken ook zeker de organisatoren van Venray in Dialoog en Gave Dingen Doen Noord-Limburg voor de inzet en expertise.

De eerstvolgende “normale” Open Coffee meeting is op 19 juli as. Dit keer in het teken van Duurzame Energie.

Hieronder enkele foto’s van de ochtend. Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebook pagina.

Share this Post!

About the Author : wpadmin


0 Comment

Related post

Spring naar toolbar