Op de koffie bij… Ellen van der Vegte van Ellement

10 vragen aan: Ellen van der Vegte van Ellement

 

1. Wie bent u?
Mijn naam is Ellen van der Vegte, ik ben 33 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Nuenen.

2. Vertel eens wat verrassends over jezelf?
Ik hou van actieve en basic weekenden en vakanties. Het minimale meenemen in je backpack en daarmee de natuur in. Na een actieve dag buiten, slapen onder een tarp of in een bivakzak en genieten van de ondergaande zon en de sterren aan de hemel. Met de rijp nog op de weilanden wakker worden en tijdens zonsopkomst weer op pad voor een nieuwe avontuurlijke dag.

3. Waarom bent u ondernemer?
Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf. Daar is het ondernemerschap mij eigenlijk al met de paplepel ingegoten. Er zat altijd al een drive in mij om voor mezelf te beginnen, beslissingen zelf te nemen, een eigen koers te varen. De laatste jaren ben ik een beetje uit de evenementenbranche geraakt door andere uitdagingen die op mijn pad kwamen.
De kick van evenementenorganisatie begon ik te missen. Daar was het moment waar het ondernemerschap en mijn passie voor evenementen weer samen kwamen. Dat was de start van ellement.

4. Hoe heet uw bedrijf?
Mijn bedrijf heet ellement. Vanuit ellement ondersteun ik bedrijven bij de organisatie van bijeenkomsten en evenementen. Denk hierbij aan congressen, seminars, open dagen en jubilea.
In de naam ellement zit een groot deel van de basis van mijn bedrijf verscholen. Allereerst mijn eigen naam Ellen en daarnaast ben ik in mijn element als ik door te regelen, organiseren en coördineren elementen samen breng tot één geheel. Het daadwerkelijke evenement.

5. Wat maakt uw bedrijf zo bijzonder?
Als zzp’er ben ik het bedrijf en ik ben niet de persoon die zichzelf bijzonder vind. Ik ben gewoon Ellen, een harde werker die van uitdagingen en doorpakken houdt. Bij het organiseren van een evenement vind ik de ‘klik’ met de opdrachtgever belangrijk. Daarnaast vind ik het belangrijk om in het voorstadium het doel helder te hebben. De aanleiding samen met het doel vormen de basis van het evenement. Met deze basis ga ik aan de slag om alle elementen aan te laten sluiten en er een passend en uniek evenement van te maken. Een evenement dat heeft voldaan aan de verwachtingen van de gasten, waar de organisatie tevreden op terug kijkt en waar nog lang over nagepraat wordt.

6. Voor welke uitdagingen staat uw bedrijf?
Ik ben net gestart met mijn bedrijf. De grootste uitdaging is nu naamsbekendheid. Als eventmanager ben ik absoluut niet de enige in de Nederlandse markt. Er is veel concurrentie. Voor mij is de grootste uitdaging om mijn bedrijf op de kaart te zetten en mensen vertrouwd te maken met Ellen van der Vegte. Het is belangrijk dat mensen een goed beeld van mij als persoon hebben en weten waar mijn expertise ligt. Op mijn website www.ellement-event.nl kan men meer informatie over mij vinden.

7. Hoe kijkt u naar de lokale en regionale markt?
In Noord-Limburg en Oost-Brabant zit veel ondernemerschap. Hierdoor liggen er mooie kansen voor zowel ondernemers als medewerkers.

8. Stel: u krijgt ruimte op een tegeltje, wat zou u daarop willen schrijven?
Vaak ben je te bang.

9. Waarom Open Coffee Met?
In de jaren dat ik bij Evenementenhal Venray werkte werd de open coffee, toen nog onder de naam Venray-Horst, bij ons georganiseerd. Nu ik voor mijzelf ben begonnen was ik benieuwd hoe de open coffee nu georganiseerd zou worden en of ik nog oud bekenden tegen zou komen. Mijn eerste bezoek werd direct met een interview beloond.

10. Welke boodschap heeft u voor (beginnende) ondernemers?
Blijf niet stilstaan, laat het moment van oogkleppen op niet komen, blijf open staan voor nieuwe ontwikkelingen of loop voorop om die ontwikkelingen zelf te initiëren.

Share this Post!

About the Author : wpadmin


0 Comment

Related post

Spring naar toolbar