Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

21 juni 7e editie van Regionale Open Coffee

21 juni, 2016 @ 08:30 - 12:30

PosterROC2016-RecoveredOp dinsdagochtend 21 juni vindt al weer de 7e editie plaats van de Regionale Open Coffee in “Pannenkoekenhuis De Perdstal”. De Regionale Open Coffee is een groots opgezette netwerkbijeenkomst die als doel heeft het bevorderen van regionale netwerkcontacten en het verenigen van ondernemers uit de regio.

De Regionale Open Coffee wordt al vanaf 2009 één keer per jaar georganiseerd door de organisatoren van Open Coffee Venray en Open Coffee Horst. Hun samenwerking beviel in al die jaren zo goed dat eind 2015  werd besloten om structureel te gaan samenwerken. De naam is vanaf die tijd  veranderd in “Open Coffee Met…”. Vanaf die tijd komen iedere 3e  dinsdagochtend van de maand  ondernemers uit Noord-Limburg bij elkaar in het mooie Parkhotel in Horst om o.a. elkaar te ontmoeten, ervaringen en kennis te delen, samen te werken, verbindingen aan te gaan, enz. enz.

De eerste Regionale Open Coffee vond plaats in de evenementenhal in Venray. Deze eerste druk bezochte netwerkbijeenkomst met ruim 120 bezoekers uit het bedrijfsleven was meteen een succes.  Na dit jaar volgde er nog 6 interessante druk bezochte bijeenkomsten waarvan de laatste plaats vond in Hotel Asteria in Venray. Ook het programma van vorig jaar werd bijzonder positief ontvangen en trok een kleine 100 deelnemers

Dit jaar vindt de Regionale Open Coffee plaats in de Perdstal in Venray. Ilse Franssen, kersverse eigenaresse van de “De Perdstal” en haar team zetten deze ochtend gastvrij de deuren open van hun nieuwe Pannekoekenrestaurant en horecagelegenheid. Naast het feit dat ondernemend Noord-Limburg een kijkje in de keuken kan nemen van deze nieuwe aanwinst in Venray, hebben de organisatoren weer een mooi programma op gezet.

De organisatoren van Gave Dingen Doen Noord-Limburg en Venray in Dialoog slaan de handen in een voor de invulling van een programma waarin u als ondernemer verrast gaat worden. We gaan delen, dromen én doen. Dit betekent dat u deze ochtend op een andere manier kennis maakt met uw collega ondernemers. Hoe precies? Dat gaat u ervaren! Noteer dus 21 juni van 08:30 – 12:30 uur in uw agenda.

Extra interessant is dat het programma vanwege de inzet van een tiental bevlogen vrijwilligers én de gastvrijheid van De Perdestal kosteloos is!
Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is u aanmelden via info@opencoffeemet.nl of het Facebook evenement. Zorg dus dat u er bij bent! Het adres van de Perdstal is:  Kempweg 164, 5801 VV Venray.

Gegevens

Datum:
21 juni, 2016
Tijd:
08:30 - 12:30

Locatie

Pannenkoekenhuis De Perdstal
Kempweg 164, 5801 VV
Venray,
+ Google Maps