Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

November: Creatief naar je onderneming kijken: Helmie van de Riet, Werkplaats Zonder Gum

21 november, 2017 @ 08:30 - 11:00

Beeldend kunstenaar Helmie van de Riet bij Open Coffee Met… | Horst – Venray

“Met andere ogen naar jezelf als ondernemer kijken”

Jij bent anders dan andere ondernemers, toch? Jij volgt geheel je eigen visie, toch? Of moet je bekennen dat je meer op anderen lijkt dan je lief is, en je dus minder onderscheidend bent dan je zou willen zijn? Beeldend kunstenaar Helmie van de Riet, eigenaar van Werkplaats Zonder Gum in Hegelsom, daagt ondernemers uit tijdens de aankomende editie van Open Coffee Met… | Horst – Venray op dinsdag 21 november van 8.30 tot 11.00 uur in het Parkhotel in Horst.

Helmie: “Wat als je nu vanuit je eigen creativiteit véél dichter bij jezelf kunt blijven, jouw unieke blik ontdekt? En vanuit die vibe kunt ondernemen?”

Wilbert Claessens, namens de organisatie, vult aan: “Elke onderneming vraagt een eigen vorm van creativiteit, om zo onderscheidend te zijn. Heb jij geen idee hoe je dat doet? Kom dan naar Open Coffee Met… | Horst – Venray. Helmie daagt ondernemers uit om de creativiteit in onszelf aan te wakkeren. Vanuit die invalshoek kijk je namelijk met hele andere ogen naar je onderneming.”

Helmie: “En nee, we gaan niet met potlood en verf aan de slag. Wat dan wel? Laat je verrassen. Zelfs voor de meest niet-creatieveling is deze workshop geschikt. Want zoals Pippi Langkous altijd zegt: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan! Durf jij het aan?”

Open Coffee Met… | Horst – Venray is een vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar zelfstandig ondernemers en ondernemende professionals elkaar treffen op de derde dinsdag van de maand tussen 8.30 en 10.30 uur. Het doel van de bijeenkomsten is om elkaar in een informele setting te ontmoeten, kennis te delen, nieuwe klanten te zoeken en te brainstormen over actuele marktontwikkelingen of ondernemersvraagstukken.

Gegevens

Datum:
21 november, 2017
Tijd:
08:30 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
Horst, (L) 5961 NL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)77- 397 60 00
Website:
www. parkhotelhorst.nl