Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST: Donderdag 19 maart 2020: Open Coffee Met… Bedrijfsbezoek bij RSC Cadans

19 maart @ 08:45 - 10:30

DIT BEDRIJFSBEZOEK IS AFGELAST!
In verband met het Coronavirus is de bijeenkomst van donderdag 19 maart 2020 komen te vervallen. We houden jullie op de hoogte over het vervolg.

Ondernemen is beleefd brutaal zijn. Durven vragen, durven doen, risico’s aangaan met een glimlach van gezonde spanning. Hard werken, lange dagen en korte nachten, waarvan die laatste dan ook nog vaak slapeloos zijn. Niets komt aanwaaien, alles kost moeite en elke dag is te kort.
Leuk hè?

Deze opvattingen heeft Carmen Peters van RSC Cadans van huis uit meegekregen. Als oudste dochter van een toen derde generatie ondernemersgezin waren deze uitspraken dagelijkse waarheden, en leerde zij al vroeg het ondernemerschap te waarderen. Werken voor de baas bracht meestal tevredenheid, maar nooit voldoening. Het kon dus niet anders dat ook zij de stoute schoenen aantrok toen het complex aan de Hardeweg in Venray te koop kwam.

In augustus 2019 opende Carmen haar eigen ruitersportcentrum. RSC Cadans trekt de lat voor managebedrijven omhoog en definieert hoe ‘goed’ nog beter kan.
Op 5 maart werd haar werk bekroond met de titel Starter van het Jaar. Misschien verwacht je het niet, maar Cadans biedt dienstverlening waarmee je vooruit komt, particulier en bedrijfsmatig! Meer dan interessant dus om daar meer over te weten te komen.

 

 


Kom op donderdag 19 maart naar RSC Cadans in Venray. Carmen vertelt haar verhaal en laat ons haar bedrijf zien. Ze vertelt hoe zij als ondernemer te werk gaat.

RSC Cadans
Hardweg 36
5801 PJ Venray

Donderdag 19 maart
Inloop 8.45 uur
Start bedrijfsbezoek 9.00 uur

Tot dan!

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
08:45 - 10:30
Evenement Categorie:

Organisator

OC Met …
Website:
www.opencoffeemet.nl

Locatie

RCS Cadans
Hardweg 36
Venray, 5801 PJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0652054516
Website:
www.rsc-cadans.nl
Spring naar toolbar