Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Februari: Op 20 februari 2018: Open Coffee Met… Bedrijfsbezoek bij Aandachttrekkers in Venray.

20 februari, 2018 @ 08:30 - 10:30

 

Iedere 3e dinsdag van de maand wordt er een Open Coffee Met… georganiseerd, zo ook op 20 februari aanstaande.

Deze keer is er gekozen voor een bedrijfsbezoek bij reclame- en signbureau Aandachttrekkers.
Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er een presentatie gegeven, gevolgd door een rondleiding door het bedrijf. Dit alles natuurlijk met de nodige leermomenten voor de leden / bezoekers van deze Open Coffee Met…

Aandachttrekkers is een creatief full service reclame- en signbureau.

Tom Smits is directeur / eigenaar. Dagelijks werkt hij met een relatief jong team, dat vanuit alle hoeken van Limburg en Brabant komt, met veel inzet aan de meest uiteenlopende opdrachten. Zij zijn een nuchter, toegankelijk bureau waar ze graag de mouwen opstropen, oplossingsgericht werken en creativiteit in dienst blijven stellen van de boodschap. Ze maken graag dingen die ertoe doen. Dingen die kloppen. Die merkbaar zijn. Die de aandacht trekken.

Aandachttrekkers heette voorheen DesignXpress.

Tijdens hun presentatie voor de Venrayse Ondernemers Prijzen in januari 2017, mocht het hoge woord er dan eindelijk uit. Tom Smits, eigenaar en oprichter van “DesignXpress” lichtte met trots deze naamsverandering naar “Aandachttrekkers” toe: “We hebben de laatste jaren nieuwe producten ontwikkeld en onze diensten zijn flink uitgebreid. We maken inmiddels veel meer dan een stickertje en een spandoek. We zijn meer dan enkel een signbureau zoals we voorheen bekend stonden. Aandachttrekkers is vandaag de dag een full-service reclameproductiebureau welke zich richt op 3 specialismen: Concept & Ontwerp, Reclameproducties en Digitale Communicatie. Wij kunnen onze klanten compleet ontzorgen en daarnaast een creatieve, maar realistische communicatiemix aanbieden.”

Waarom Aandachttrekkers?

Tom Smits vertelt verder: “Al deze bedrijfsactiviteiten die onder één dak plaatsvinden hebben een ding in het bijzonder met elkaar gemeen: het zijn stuk voor stuk aandachttrekkers wat we maken. Reclame-uitingen die de aandacht vestigen op onze klanten en op hun uit te lichten producten of diensten. ‘DesignXpress’ dekte de lading al een tijdje niet meer. ‘Aandachttrekkers’ daarentegen wel!”

Bij een naam als deze is een nieuw logo en een opvallende huisstijl een ‘must’. Als Aandachttrekkers moet het bedrijf ook zelf laten zien dat ze de aandacht kunnen trekken. Op een illustratieve manier laat Aandachttrekkers in één opslag zien wie zij zijn, wat zij doen en dat zij merkbaar creatief zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de website aandachttrekkers.nl.

Bent u nieuwsgiering geworden?
Kom dan op 20 februari aanstaande om 8.30 uur naar Aandachttrekkers in Venray!

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
20 februari, 2018
Tijd:
08:30 - 10:30
Website:
www.opencoffeemet.nl

Organisator

Open Coffee Met… |Horst-Venray
E-mail:
info@opencoffeemet.nl
Website:
opencoffeemet.nl

Locatie

Aandachttrekkers, Venray
De Hulst 20
Venray, Limburg 5807 EW Nederland
+ Google Maps
0 Comment

Send a Comment