Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Januari 2019. Open Coffee Met… Bedrijfsbezoek bij Erwin Michiels van Green- Drive te Oostrum

15 januari, 2019 @ 08:30 - 10:30

Op 15 januari 2019 heeft de Open Coffee Met… organisatie, een bedrijfsbezoek georganiseerd bij Erwin Michiels van Green-Drive. Het bedrijf is gestart in 2013 door Erwin Michiels en was de starter van het 2e kwartaal van dat jaar.

Algemeen

Nederland is een echt fietsland waar veel kilometers per jaar worden afgelegd. In het verleden gebeurde dat op de gewone fiets waarbij het trappen door de fietser zelf moest worden verzorgd. Vanaf het einde van de vorige eeuw kwam er veel meer interesse in de elektrische fiets door betere accutechnologie en lichtere materialen waarvan de fiets gemaakt wordt. Hierdoor konden langere afstanden op een accu afgelegd worden. In 2019 is de elektrische fiets niet meer weg te denken in het hedendaagse verkeer.

Green-Drive

Erwin Michiels is een echte ondernemer afkomstig uit een ondernemersgezin. Ondernemen zit dus in het bloed en heeft Green-Drive laten groeien tot wat het nu is. In eerste instantie begon Erwin met het ombouwen van gewone fietsen naar een elektrische versie. Al snel werden ook andere typen fietsen omgebouwd. Je kunt daarbij denken aan tandems, bakfietsen, driewielers en duo fietsen. Inmiddels worden ook gewone- en elektrische fietsen omgebouwd tot een driewieler. Naast dit alles kun je bij Green-Drive ook terecht voor nieuwe elektrische fietsen, -driewielers, -tandems, en speciale aangepaste fietsen.

Service- en onderhoud is een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering. Normaal onderhoud van de fiets maar ook klant specifieke aanpassingen behoren tot de mogelijkheden. De klant staat hierbij centraal waarbij deze binnen de technische mogelijkheden een fiets krijgt op haar/hem afgestemd.

Bijeenkomst

 

Erwin zal een korte presentatie geven van zijn bedrijf en zijn drijfveren als ondernemer. Omdat we toch bij hem op bezoek zijn zal hij ook zijn nieuwe winkel laten zien. Daarnaast is er uiteraard weer mogelijk om te netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

 

 

Interesse gewekt? Kom op dinsdag 15 januari 8:30u. naar:

Green-Drive
Stationsstraat 126C
5807 AD Oostrum

Wil je vooraf al iets meer weten over Green-Drive neem dan alvast een kijkje op de website www.goedkoop-elektrisch-fietsen.nl

Gegevens

Datum:
15 januari, 2019
Tijd:
08:30 - 10:30
Evenement Categorie:

Organisator

OC Met …
Website:
www.opencoffeemet.nl

Locatie

Green-Drive Stationsstraat 126C, 5807 AD Oostrum
Stationsstraat 126C
Oostrum, 5807 AD
+ Google Maps
Spring naar toolbar