Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Juni: Open Coffee Met… Bedrijfsbezoek bij Mechatronic Machinery van Miel Spreeuwenberg

19 juni, 2018 @ 08:30 - 10:30

Open Coffee Met … | Horst – Venray, dinsdag 19 juni van 8.30 – 10.30 op bedrijfbezoek bij Miel Spreeuwenberg / Mechatronic Machinery BV, Kievitsweg 9 in Ysselsteyn.

Zeker hebben jullie van Miel gehoord. Hij was starter van het Jaar 2017 in Venray – Horst aan de Maas. Een mechatronica-techneut in hart en nieren. Hij is een ondernemer die op een gedegen basis aan het ondernemerschap is begonnen en die een gezonde en realistische blik richting toekomst heeft. Dinsdag 19 juni om 8.30 mogen we kennis maken met Miel zijn bedrijf Mechatronic Machinery en zijn passie.

Wat deed je 5 jaar geleden?

5 Jaar geleden was ik bezig met de afronding van mijn MBO Mechatronica, waarin ik het geweldige robot project heb mogen doen bij AAE BV. Het doel van dit project was het vol automatisch beladen van materiaal in een metaal-bewerkingsmachine (CNC Draaibank). Nadat de bewerking klaar is, pakt deze robot het product eruit en plaatst nieuw materiaal in de machine.

Wat doe je nu?

Afgelopen jaar is mijn droom om een eigen zaak te openen werkelijkheid geworden! Mechatronic Machinery BV is een feit! Nu ben ik een jaar van start en vind het erg leuk! Ik bouw machines en kan ze van wild idee uitwerken tot een volledige machine! Naast het tekenen van machines kunnen ze ook worden gebouwd. Ik zou graag de groei curve op een gezonde manier doorzetten met het uitbreiden van project-grootte en verantwoordelijkheid de aankomende jaren!

Wat doe je over 5 jaar?

Over vijf jaar staat Mechatronic Machinery BV op de Technishow in Utrecht met een eigen product! Ik wil me gaan richten op een niche-markt. Hoe ik dit verder invulling ga geven wordt dit jaar verder uitgewerkt.

Ben je er bij?

Dan tot ziens op dinsdag 19 juni v.a. 8:30u. bij Mechatronic Machinery BV, Kievitsweg 9 in Ysselsteyn!


Open Coffee Met… | Horst – Venray is een vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar zelfstandig ondernemers en ondernemende professionals elkaar treffen op de derde dinsdag van de maand tussen 8.30 en 10.30 uur. Het doel van de bijeenkomsten is om elkaar in een informele setting te ontmoeten, kennis te delen, nieuwe klanten te zoeken en te brainstormen over actuele marktontwikkelingen of ondernemersvraagstukken.


 

Gegevens

Datum:
19 juni, 2018
Tijd:
08:30 - 10:30
Evenement Categorie:

Organisator

OC Met …
Website:
www.opencoffeemet.nl

Locatie

Mechatronic Machinery BV
Kievitsweg 9
Ysselsteyn, 5813 CA
+ Google Maps