Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mei: Op 15 mei 2018: Open Coffee Met… mr. Muriel van den Hazenkamp van Bernhaege Advocaten over de AVG

15 mei, 2018 @ 08:30 - 10:30

Op 15 mei a.s. heeft de Open Coffee Met… weer een zeer actueel programma georganiseerd. Deze keer gaat het over de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Om aan te sluiten op de constante veranderingen in de digitale wereld is een nieuwe Europese privacyverordening aangenomen: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe privacywet treedt op 25 mei aanstaande in werking en de impact daarvan is groot.

Is uw organisatie al “privacy-proof “?

Mr. Muriel van den Hazenkamp van Bernhaege Advocaten vertelt u kort en krachtig wat de impact van de wet is en beantwoord graag enkele vragen.
In deze korte presentatie gaan we dieper in op de AVG. Muriel geeft als specialist duidelijkheid over de achtergrond van de AVG. Daarnaast gaat ze in op de impact van de invoering van de AVG voor jouw bedijf.

Bernhaege Advocaten is een kantoor met een toegewijd team van advocaten, mediators en medewerkers die al meer dan 25 jaar voor u klaar staat op het gebied van juridische vraagstukken. Bij een zakelijk geschil of een juridisch conflict in de privé sfeer zoekt u een ervaren advocaat of mediator in Veghel of Oss die u begrijpt en hart heeft voor uw zaak.
Na afloop van de presentatie is er natuurlijk weer ruimschoots de mogelijkheid om na te praten en te netwerken onder het genot van een kopje koffie, thee of een frisje.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
15 mei, 2018
Tijd:
08:30 - 10:30

Organisator

OC Met …
Website:
www.opencoffeemet.nl

Locatie

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
Horst, (L) 5961 NL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)77- 397 60 00
Website:
www. parkhotelhorst.nl