Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Regionale Open Coffee in Broekhuizen op 18 april

18 april, 2017 @ 08:30 - 13:00

Efficiënt, slim en verantwoord ondernemen

De organisatie van de Regionale Open Coffee Met… reikt op dinsdag 18 april van 8.30 tot 12.00 uur handvatten aan, waarmee ondernemers en ondernemende professionals efficiënt, slim en verantwoord kunnen gaan ondernemen. Het evenement vindt plaats in restaurant Bij Christoffel in Broekhuizen.

Jacques Lemmen namens de organisatie: “Aan de hand van twee mini-seminars, te weten: Werk je in of aan je bedrijf? en Je bedrijf in je broekzak laten de sparringpartners van Business Boosters ondernemers met een frisse blik kijken naar het dagelijks ondernemen. We zijn erg verheugd dat zij dat willen doen. Ook prijzen we ons gelukkig dat we Jack en Femke Colbers, bedrijfsleiders van restaurant Bij Christoffel en naastgelegen Maashotel hun etablissement beschikbaar stellen.”

Jack: “Onze passie is het verlenen van gastvrijheid op een hoog niveau, gecombineerd met werken met regionale producten. Beide locaties hebben een prachtig uitzicht over de Maas en alles wat erop gebeurt, met grote variatie in ieder jaargetijde. Het is het mooiste stukje van de Maas in Horst aan de Maas.” Het echtpaar zal samen met Chris Hoeijmakers en Ankie Camps, die de dagelijkse leiding hebben in restaurant Bij Christoffel, de bezoekers van deze regionale netwerkbijeenkomst hartelijk ontvangen en gedurende de ochtend culinair in de watten leggen, met als apotheose het serveren van een gratis luxe broodjeslunch vanaf 12.00 uur.

De Regionale Open Coffee vindt eenmaal per jaar plaats en is de grote variant van de Open Coffee Met… |Horst-Venray. Dit is een netwerkbijeenkomst in het Parkhotel in Horst waar ondernemers en ondernemende professionals elkaar in de ochtend van elke derde dinsdag van de maand tussen 8.30 en 10.30 uur treffen. Onder het genot van een kopje koffie is er gelegenheid tot informeel netwerken, waarbij een aantal punten centraal staan, te weten: samenwerken, ontmoeten, ervaring en kennis delen, nieuwe klanten zoeken en brainstormen over zakelijk gerelateerde onderwerpen als actuele marktontwikkelingen of ondernemersvraagstukken.

Aanmelden via is gewenst: Stuur een email naar info@opencoffeemet.nl.

Gegevens

Datum:
18 april, 2017
Tijd:
08:30 - 13:00

Locatie

Bij Christtoffel
Broekhuizen, + Google Maps