Dinsdag 28 februari Workshop ‘positioneren, profileren en communiceren’ Open Coffee Horst Aan de Maas in het Parkhotel

Hoe kan ik mijn bedrijf onderscheidend in de markt positioneren? Hoe maak ik mezelf voor mijn doelgroep interessant en relevant? En hoe vertaal ik mijn onderscheidend vermogen in een opvallende profilering?

Deze vragen worden beantwoord in de workshop ‘positioneren, profileren en communiceren’. Tijdens de workshop worden diverse voorbeelden van bedrijven besproken en krijgen de aanwezigen tips en adviezen over hoe het beter kan en moet. Aanwezigen gaan met elkaar actief aan de slag om hun bedrijf te positioneren en te profileren. Zorg dus voor voldoende visitekaartjes als je wilt deelnemen aan deze workshop!

De workshop wordt verzorgd door Jeroen Kouwenberg en Steffie Hoeijmakers van mi68 marketing & communicatie. Jeroen is een professional met jarenlange ervaring. Op een deskundige en gedreven manier draagt hij de verantwoordelijkheid voor diverse marketingactiviteiten. Steffie is na een succesvolle afronding van de opleiding Internationale Bedrijfscommunicatie aan de slag gegaan als communicatiestrateeg bij mi68. Ze kan oplossingen bieden voor uiteenlopende communicatieproblemen.

Kijk voor meer informatie over mi68 op www.mi68.nl.

Graag zien we jullie voor deze boeiende workshop dinsdag 28 februari in Parkhotel Horst vanaf 08:45u.

Aanmelden kan via LinkedIn Events
[niet verplicht, wel handig dat men kan zien wie er komt]

Tot dan!

Judith, Richard en Ed